sobota 24. srpna 2019

Zvířecí přátelství

Zvířecí přátelství
Milý , čtenáři , čtenářky a nebo spíše , převážně milé děti noci ,
Často lidé tvrdí , že psi se s kočkami nesnesou , jenže ne pokaždé je to pravda , moc ráda bych se s vámi podělila o jednu příhodu , které jsem byla nedávno svědkem a , která se opakuje od podělí do pátku,
Od pondělí do pátku , chodím ven s Čertíkem , jedná se o 13 let , starého pejska, černé , barvy jak můžete vidět na fotce. Jenže , před pá dny se stalo něco co mě celkem překvapilo. Čertík je milý malí pejsek , a i přesto , že je obranář a muže v mé blízkosti nestrpí ( ani souseda a ani nikoho koho potkáme při procházce). Zkrátka a dobře je to obranář se zlatým srdcem a to doslova a do písmene.
Před pár dny , při hodinové procházce , jsme došli s Čertíkem k jednomu domu. Na jehož zahradě byla černá kočička. Tato číča dokázala zaujmout svým vzhledem ale zároveň i probudit soucit. Ano je nádherně černá a jak se ukázalo tak i mazlivá a psu se nebojí . Ale nemá očičko , bohužel nevím jak o něj přišla , vím jen jistě , že má paničku.
Tak tato mazlivá kočička přišla ke mně a k Čertíkovi , o kterého se začal otírat.

Vzhledem že mrnous je zvyklí na kočky tak jí neublížil ale , chodíme za ní každý den a jednou se stalo , že šla kolem nějaká paní ( shodou náhod kočku zná a krmí jí i když majitelku kočka má).
No jenže co ta dobrá psí duše neudělá ?? Začala na paní štěkat když u něj kočička stála. Ne nevěřím , že bránil mě , myslím si totiž že bránil kočičku, Zde přidávám i jeji foto.
Ps
Za kočičkou chodíme stále , jen o víkendech ne , to je s pejskem venku jeho paničkaUsmívající se

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za komentář.Jakmile.budu moci přečtu si ho.🐱