pondělí 6. dubna 2020

Narozeninové soutěže

Pozor, pozor , milý čtenáři , čtenářky a nebo spíše převážně milé děti noci,
Cesta snu má dneska deváté narozeniny , což si tu budete číst minimálně dneska dvakrát a maximálně nevím kolikrát. A tak zde máme i velkou narozeninovou soutěž. Takže hlavní cena bude tentokrát překvápko. A soutěž no tak to se máte nač těšit a doopravdy doufám , že účast bude překvapující v pozitivně myšleném slova smyslu.
Takže abyste se nenudily soutěže zde budou dvě . První soutěž je povídková. A téma je jaro, zombie , opuštěné místo. Žánr je libovolný . Takže od hororu po romantiku. Tragédii , komedii co vás zkrátka napadne.
Minimální počet slov dejme tomu 200 a maximální to je jedno.
Druhá soutěž , je asi trošku neobvyklá a možná je to z mé strany risk ale zas na druhou stranu , třeba to někoho zaujme. Téma bude kreslení či malovaní . A motivy jara. Takže v této soutěži , můžete pro změnu nakreslit či namalovat cokoliv s jarní tématikou. Do jara patří i velikonoce takže i ty tam můžete nakreslit.
A ted pravidla : V obou soutěží se můžete zučastit s jedním dílem. Ten kdo bude chtít něco nakreslit a i napsat může. Když budete chtít napsat povídku tak jí napište. Když budete chtít zároveň i něco nakreslit tak něco nakreslete či namalujte. Každý soutěžící se smí účastnit obou soutěží.
Což znamená že budete moci poslat do jedné soutěže povídku a do druhé kresbu. Do obou soutěží , můžete poslat ale jen jednu kresbu a povídku.
Svá díla prosím na e-mail : cestasnusoutez@seznam.cz Kdyby jste měli nějaké připomínky nebo otázky , pište prosím do komentářů , zprávu autorovi a nebo na skype serenity4075, ten kdo má i můj soukromý e-mail může psát i na něj.
Soutěžní příspěvky můžete posílat od 6.4 do 26.4.
Pak 27.4 budou všechna díla zveřejněna a bude vytvořena anketa , kde vyberete vítěze . Hlasování skončí 30.4. A co bude první cena : No tak to je tajemství.

3 komentáře:

  1. To zní dobře a zajímavě. Možná se zúčastním

    OdpovědětVymazat
  2. Bohužel jsem v práci pecena varena tak se tentokrat nezucastnim. :(

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: achjo to je škoda , tak at ti to tam aspon rychle uteče

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář.Jakmile.budu moci přečtu si ho.🐱