pondělí 17. srpna 2020

Aktualizace pravidel

Milé čtenářky, milí čtenáři, a nebo spíše převážně milé děti noci,

pravděpodobně jste si všimli, že zde momentálně nejsou žádné obrázky. Ted k vám budu zcela a naprosto upřímná, veškeré obrázky musím nahodit ručně. Takže se s tím momentálně tyranizuji. Někde to půjde a někde ne, s tím nic nenadělám.

  Takže soutěž bude až to tady kapánek dám dohromady, ale na nové příspěvky se můžete těšit a nebo se jich děsit. Rychleji to asi nejde a nebude ale snad se to brzo změní. Ovšem že k lepšímu. Jo publikovat budu o víkendu.

  Jinak  pravidla pro tento blog jsou stejná jaké byli na doméně blog.cz.

Což znamená že:

1. Žádné vulgární nadávky (naštěstí zde mám slušné čtenáře a čtenářky, takže asi i zbytečné pravidlo ale jistota je jistota)

2. Žádné kopírovaní článků, obrázků nebo fotografii bez mého souhlasu.
3. Toto pravidlo stále platí a to z důvodů, že opět nehodlám šílet kvůli těmto osobám či osobě Jezrymor, PezerShise,LozisNurne a Liozelkak, kteří jsou beztak zablokované. Díky nim je zákaz dávat na tento blog jakýkoliv odkaz na divné stránky s prodejem léků, které jsou psány anglicky ,španělsky, polsky, česky či jakýmkoliv jiným jazykem.
 
Upozornění
Tímto na vědomí dávám, že cesta snů je blog, který neexistuje kvůli penězům, takže prosím všichni kteří by sem přišli s úmyslem pokusit se tento blog přivést na rozcestí s nabídkami, za které se platí, máte smůlu. A abych nezapomněla komentáře nebo zprávu autorovi pište v jazyce, který je vašemu srdci nejblíž.
A jestli něco nechápete tak se klidně ptejte, odpovím do komentáře.
 
PS Máte zde starší obrázek 
Takže to je pro ted asi tak vše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za komentář.Jakmile.budu moci přečtu si ho.🐱