čtvrtek 31. prosince 2020

Nový rok přání pro děti noci

 Milé děti noci,
starý rok končí a novy začíná a zároveň je zde i poslední den roku 2020. Na rovinu se vám omlouvám, jak jsme to teď měla s příspěvky pro vás, však se nemusíte ničeho bát neboť hned prvního ledna pro vás vyjde hned první příspěvek.

   Zároveň vám mnohokrát děkuji za to, že si najdete chvilku a na tento blog zavítáte. Děkuji  vám za vaší věrnost i v tenhle moment kdy neustále vypadával a hlásil chybu severu, neboť stará doména šla do háje dubového. Měli jste s tím trpělivost a máte jí s tímto blogem i teď. A za to vám mockrát děkuji. Vlastně jste mými věrnými čtenáři a čtenářkami a za to vám doopravdy mockrát z celého svého srdce děkuji.

  Nejsem kdo ví jak dokonalá autorka, ale věřím tomu, že jednoho dne napíši něco, co vás mile překvapí, ehm, a rozhodně na vás plánuji na rok 2021 soutěž.

Zároveň doufám, že vám na tvářích úsměvy vykouzlím a na duši zahřeji neboť jestli si to někdo zaslouží tak jste to vy, milé děti noci, a věřte mi, že tvorba pro vás je radost, i když někdy i starost.

  Takže ještě jednou vám, milé děti noci, z celého svého srdce děkuj za to, že sem zavítáte a že jste byli tomuto blogu věrni po celý rok i přesto, že změnil doménu. A z celého svého srdce si přeji a zároveň i doufám, že v roce 2021 se zde opět sejdeme a snad zde tentokrát zanecháte i menší komentář nebo názor či zprávu autorce.

A ted jen jedna věc napsat zbývá

Nový rok přichází a starý odchází,

V náručí noci děti noci přivítá

Neb nové dny nový rok přináší i s nadějí ,

Jenž nehasne a v rudý poupě růže rozvinout se má,

Jenž děti noci zají,

Neb v srdci svém květ schovaný mají.

Milé děti noci, ze srdce svého vám všem šťastný novy rok přeji, jenž úsměv na tváři vykouzlí, at novým rokem provází vás láska, přátelství, zdraví, štěstí, mír, pohoda a poklidné dny plné pohody, štěstí a míru aspoň jak to bude možné. Vím jaký tento rok pro vás byl. A tak mi nezbývá, nežli vám všem přát at celý rok je lepší než tento a k tomu ještě  mnoho lásky, přátelství, a zdraví, jenž je zapotřebí. To vše vám z celého svého srdce přeji i s klidným silvestrem. Jenž za pár hodin začíná ale hlavně vám do nového roku přeji: Lásku, přátelství, důvěru, volno, zdraví a mnoho chvil štěstí a klidných dnu. To vše vám z celého svého srdce přeji, milé děti noci.

S láskou a přáním poklidného Silvestra
Vaše Irí

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za komentář.Jakmile.budu moci přečtu si ho.🐱