pátek 6. dubna 2012

Červená Karkulka avšak trošku jinak I.

Byla jedna malá holčička, která se jmenovala Karkulka. Karkulka nevěděla, že je kříženec vlkodlaka, upíra a čarodějnice. Nevěděla to, neboť ji její rodiče dali do sirotčince a zde také začíná její příběh.

Když bylo Karkulce patnáct let, začala chodit na Karlovu univerzitu. Všichni obdivovali jaká je krásná a chytrá. Hned první školní den se ve škole začlenila mezi nejlepší studenty. Uměla velmi dobře psát a počítat. Jednoho dne se však stalo, že dostala z diktátu trojku a její spolužák David dostal jedničku z toho samého diktátu od paní profesorky Kohoutkové.
Tehdy Karkulka dostala zvláštní nápad, který se rozhodla ihned uskutečnit. Poprvé zašla za svým spolužákem Davidem a svůdným úsměvem se ho zeptala: "Davide, ty jsi tak úžasný, chytrý a hezký. Nechtěl bys jít dneska se mnou v noci na hřbitov?"
"Ale jistěže ano," odpověděl David bez zaváhaní, "moc rád s tebou půjdu dneska večer na hřbitov. Mám vzít s sebou deku a svíčky?"
"Ano, Davide, to vím taky v noci na hřbitově a pokud možno nikomu to neříkej. Měj se hezky. Už musím jít," odpověděla Karkulka a znova se na něho svůdně usmála.
Po škole se Karkulka vydala do sirotčince, kde bydlela, ale místo, aby šla do svého pokoje se vydala za sestrou Představenou.
"Pojď dál," řekla sestra představená, když uslyšela jemné zaklepaní. "Co si přeješ, Karkulko?"
"Já, sestro Představená, chtěla bych vědět, kdo jsou mí rodiče,"
"Karkulko, již jednou jsem ti řekla, že ti nemohu říci, kdo jsou tvý praví rodiče,"
"Ale, sestro Představená, já to musím vědět!" vykřikla Karkulka a v ten moment se proměnila a omylem rozsápala sestru Představenou. Poté co si uvědomila, co udělala se velmi zastyděla a pohřbila sestru Představenou a poté vše uklidila, aby nikdo nic nepoznal. Když měla vše uklízené šla se připravit na schůzku s Davidem.

8 komentářů:

  1. vím že je poněkud tato část krátka avšak věřte žeto bude ještě zajmavé

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavé ! To bych nevymyslela ani já ! :) Těšim se na pokračování :)

    OdpovědětVymazat
  3. to se stane když tě naštve spolužák mě naštval tak jsem ji napsala takle

    OdpovědětVymazat
  4. totalní bull shit tohle bych nenapsala ai totalně nastačky

    OdpovědětVymazat
  5. totálně námrd irčo! chci být tvůj David :******

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář.Jakmile.budu moci přečtu si ho.🐱