sobota 7. dubna 2012

Červená Karkulka avšak trošku jinak II.

Schůzka se zajímavým následkem
 
Na schůzku s Davidem si připravila proutěný košíček, do kterého si dala pár věcí. Poté se šla ještě upravit a pak se v noci sešla s Davidem na hřbitově a řekla mu: "Davide, ty se posaď na tu deku," On se na tu deku se posadil. V ten moment se Karkulka na Davida vrhla a vytrhla mu zaživa srdce z hrudi. Poté, co tento čin vykonala, se na Davida podívala a s klidým hlasem pronesla: "Tak, Davide, to máš za tu jedničku z diktátu."
Po tomto proslovu si vzala do ruky košíček, ze kterého vyndala motorovou pilu, nůž a pytlíky. S pilou rozřezala tělo na malé kousky, které pečlivě uklidila do pytlíčku. Poté, co vše udělala, na hřbitově uklidila a šla si připravit Davida na paprice. Mozek udělala na způsob květákového mozečku a ze srdce si udělala řízek. Poté, co se najedla, šla svého spolužáka vyběhat, aby ji neležel v žaludku. Poté, co se znova vrátila do sirotčince z běhu, šla uložit malé děti spát, aby mohla pohřbít Davidovi kosti na zahradě.

Příští den šla do školy, a protože měla službu, nahlásila paní profesorce Kohoutkové, že má David spalničky a neštovice v jednom. Avšak s čím nepočítala byl Davidův kamarád Ondra, kterému to bylo divné, neboť včera s Davidem mluvil a ten mu pověděl, že se má setkat s Karkulkou v noci na hřbitově. Proto se ji na to šel zeptat: "Karkulko, co je s Davidem? Vždyť byl včera v pořádku a ještě se chlubil, že má s tebou schůzku,"
"Opravdu?" předstírala Karkulka překvapení, "Víš, já ho včera neviděla, ale jestli chceš, můžeme si o tom před odpoletkou promluvit ve sklepě co ty na to?"
"Dobrá," odpověděl Ondra, "tak dneska před odpoletkou ve sklepě."
Všechny hodiny uplynuly rychle a hodinová přestávka před odpoledkou právě začala. Karkulka šla do sklepa, kde na ní měl čekat Ondra který, je pro ní velmi nebezpečný a ona to velmi dobře věděla.

4 komentáře:

Moc děkuji za komentář.Jakmile.budu moci přečtu si ho.🐱