sobota 12. dubna 2014

Město v oblacích skutečnost či fixe?

Město v oblácích

    Je Město v oblacích skutečností nebo jen snem? Snem, který k nám promlouvá přes naše duše? Kdo ví. Jisté je jen a pouze to, že Město v oblacích zatím existuje jen a pouze v pohádkách, a nebo je to obraz vytvořen naší duší? Někdy záleží na naší představivosti, ale také i povaze. Město, které je skryté oblácích. Utočiště pro bájná zvířata nebo jenom sen, který nemá skončit. Pojďme se společně zamyslet nad tím, co si každý pod tímto pojmem představuje.
    Někteří lidé si myslí, že duše po smrti nemá kam jít, ale mají pravdu? Co když Město v oblacích je jediné skutečné útočiště pro duše lidí i zvířat? Co když je to něco nádherného a magického. Má po tomto člověk nalézt, či má nechat zámek v oblacích obestřen závojem záhad a tajemná, které jdou rukou v ruce společně? Mají to lidé odhalit, či nechat být? Podle mého názoru ať o Městu píší, ale nehledají ho. Nemusí být vždy vše odhaleno a totéž platí i o Městu v oblacích.
    Některé záhady a tajemeství mají zůstat tajemstvím navždy. I Město v oblacích je tajmestvím, možná bude existovat, ale možná také ne. Záleží jen a pouze na nás samotných. Co je Město v oblacích a co znamená? Existuje nebo je jen snem? Kam chodí lidské duše a kam ne?
    Podle mého názoru je Město v oblacích utočištěm pro všechny zemřelé duše a také pro nadpřirozená stvoření a tak to má i být.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za komentář.Jakmile.budu moci přečtu si ho.🐱