středa 21. prosince 2016

A co když je to pravda aneb menší zamyšlení

Někdy příběhy píše sám život. Příběhy šťastné a smutné. Jsou to příběhy, které prožívají miliony lidí. Jindy zas píšou příběhy samotný lidé. Příběhy smutku, nenávisti, ztracené a znovunalezené naděje, lásky anebo je to zároveň i tiché volaní o pomoc?? Vůči ,kterému jsou skoro všichni hluší ? A Či je to jen vymyšlená fikce či fantazie ? A nebo je to fantazie ale zároveň i zrcadlo do duše ? Něco co odráží samotné myšlenky a pocity ? Možná kdo ví ten to nepoví. Upřímně ale napadlo vás někdy že báje , pověsti a některé příběhy mají reálné základy ?
Například pověst o bílé paní nemusí být jen pověstí. Může to být duch , který zůstal v tomto světě, aby lidi varoval anebo jim poskytl útěchu. Nebo pověsti o obrech . Kde se vzali jak vůbec vznikly , Opravdu existovali ? Možná to byli lidí , kteří byli vyšší než ostatní anebo lidé u kterých se růst zastavil až na 220 cm. Vždyť tyto případy jsou i v dnešní době. Je zde ale také ještě jedna možnost a to že obři mohli existovat. Že mohli být potomci například mimozemšťanů či to byli první vysocí lidé a s postupem času se zmenšovali či vymřeli anebo se smíchali s jiným druhem lidí. Pak zde jsou ještě duchové a jiné nadpřirozené bytosti.
Jenže lidé na ně nevěří, i když duchové o sobě dávají vědět. Jen je přece tolik příběhu a údajně i pravých fotek či videonahrávek. Tak proč si pro jednou lidé neřeknou a co když je to pravda? Co když existují duchové a nebo mimozemšťané. I když mě se to zdá nemožné že by se na toto kterýkoliv člověk zeptal. Neboť lidé jsou hluší i slepí . Nevidí a neslyší co se kolem nich děje. A proto se neptají a co když je to pravda. I když jsou zde výjimky avšak málokdy o sobě tyto výjimky dávají vědět. Větčinou jen tehdy když mají dobré přátelé , kteří je vyslechnou……a tak vás prosím buďte otevřený všem možnostem a pokuste se na svět dívat i mimo technologie a ne jen skrze ně a také ptejte se sami sebe a co když je to pravda a duchové existují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za komentář.Jakmile.budu moci přečtu si ho.🐱