sobota 10. prosince 2016

Na půl cesty do hrobu

Úvod
Myslím si že každý z nás zná ten pocit. Kdy máte neodolatelnou touhu přečíst si dobrou knihu. Jsem přesvědčena, že to zná každý. At je to dítě noci anebo člověk, který přijde po náročném dnu domu anebo si čte jen tak pro radost. Víte, vím, o čem mluvím, sama mám mnoho oblíbených knih, ale jen jedna jediná u mě vyhrává na celé čáře. Je to kniha o , které bud dnešní recenze.
Možná vás překvapí a možná ne závisí to jen a pouze na vás. Upřímně si ale i přesto dovoluji sem dát upozornění. Následují recenze pochází z knihy, která je součástí jedné velké knižní série od výjimečné spisovatelky.
Recenze
Na půl cesty do hrobu
Jeaniene Frost
Než vám prozradím něco z knihy tak vám nejdříve o ní něco napíši. Kniha mě dokázala zaujmout svým obalem a také informacemi o autorce. Je psaná tak že jakmile jí jednou začnete číst tak ihned nepřestanete. Patří sice mezi knihy o upírech, ale neočekávejte nic na způsob Stmívaní nebo Draculy. Upíři zde rozhodně nezáří jak démanty noci a ani se nemění v ohnivé pochodně či nepraskají jak křehké porcelánové panenky. Nespí v rakvích a rozhodně nemusí mít u sebe hlínu, teda jedině snad v případě že by si chtěli zasadit květiny, ale to tu též není. Jediné co se dá autorce vytknout jsou snad erotické scény, taky jich tam nemuselo být tolik. Takže knihu nedoporučuji osobám mladším 18 let. Další zápor u knihy je ten že nakladatelství nebylo schopné přeložit tři knihy z této série, které mají vlastní příběh. Ke všemu jsou to knihy o Vladu Tepeši Draculovi III. Což je fakt velká škoda asi se kvůli tomu budu muset naučit Angličtinu nebo nevím. Hups to je trošku mimo téma.
Takže a teď něco o samotném příběhu v knize. Příběh vypráví o životě mladé poloupírky Cat. Která nemá po nocích nic lepšího na práci než zabíjet upíry nebo si myslí, že jsou zlo. Jednoho dne však potká upíra Bonese , který se jé rozhodne přesvědčit o tom, že se mýlí. Chce jí ukázat, že ne všichni upíři jsou zlí. Bude záviset jen a pouze na Cat zda mu uvěří anebo se ho pokusí zabít ale dokážete? Nebo dokáže Bones , Cat že se mýlí? Změní její předsudky? Odhalí její původ? Jaké bylo jejich první setkaní?

Jestli vás to zaujalo tak vám vřele doporučuji si knihu přečíst. Kdo ví třeba nebudete zklamaný a přečtete si ostatní díly. Jestli ano tak vám přeji příjemné čtení bud u této anebo u jiné knihy.

2 komentáře:

Moc děkuji za komentář.Jakmile.budu moci přečtu si ho.🐱