pondělí 5. prosince 2016

Upozornění

Milí čtenáři a čtenářky,
Jistě víte, co jsme psala minulí měsíc a ano svůj slib hodlám dodržet. Jen jediná věc k, kterou vás žádám je strpení. Upřímně noví článek zveřejním do sekce upíři a bude to ....no nechte se překvapit. Noví článek také můžete očekávat během tohoto týdne to vám mohu zaručit.
Také nesmíme zapomenout, že je prosinec. Měsíc ve , kterém se přátelé setkávají a předávají si dárky či vřelá obětí. Takže pokavad máte někoho ve svém okolí či znáte někoho, na kom vám záleží. Pak prosím neváhejte, a pokud to bude aspoň trochu možné dejte té osobě najevo, co pro vás znamená. Otevřete pro tu osobu své srdce a obejměte jí. Vždyť budou Vánoce a nezaleží na tom kdo jste a nebo co jste zač. Tak dejte osobě, na které vám záleží najevo že jí máte rádi. Hlavní je totiž co cítíte ve svém srdci. Jestli cítíte přátelství či lásku, tak pak je jasné že se o tu osobu budete strachovat z celého srdce i když víte že, se o sebe umí postarat. Věřte mi vím o čem mluvím .

Takže na konec tohoto článku mi nezbývá nic jiného než popřát vám příjemně strávený adventní čas s přáteli nebo s rodiči na kterých vám zaleží či je i z celého srdce milujete. Takže příjemně prožité adventní neděli přeji vám z celého svého srdce.Rozpačitý

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za komentář.Jakmile.budu moci přečtu si ho.🐱