čtvrtek 16. února 2017

Nejdůležitější orgán

Tohle téma je celkem dost těžké, nikdo si přece nemůže vybrat jeden orgán v těle . Protože všechny orgány jsou důležité at už je to srdce , plíce , mozek či cokoliv jiného. Člověk se neobejde bez orgánu i když je celkem dost velký průser když selže srdce, nebot na něm závisí fungovaní a proudění krve dalo by se říci tedy že je druhým důležitým orgánem a ten první ?
No to je přece mozek , nebot z mozku dostavá naše tělo všechny povely at už se jedná o jakykoliv povel. Pokud mozek přestane fungovat mohou lékaři takového člověka považovat za klinicky mrtvého i když mu například bije srdce ale je na nemocničních přístrojí. Krom toho mozek slouží i k fungci myšlení i když někdy i v tomhle ohledu vynechavá.Například v logickým myšlení a nebo ve zmatkářství ( někteří lidé jsou v tom dokonalí hlavně když začnou zmatkovat ).
Takže když to vezmu i z tohot pohledu tak mohu říci že nejdůležitější je mozek a hned po něm srdce, protože bez obojího se žít nedá i když s mozkem se dá žít i když z něj máte jenom půlku teda aspon jsme to četla někde myslím si že se to týkalo kočičky, která žije asi s polovino mozku.
Zkrátka a dobře bez mozku se žít nedá a někteřé lidé si ho dokonce ničí i sami pomocí alkoholu i když zrovna to jim nak extra neublíží. Jsou z nich pak alkoholiic a ztrací se ve své minulosti a taky ztrácí pojem o cenách a to je tak vše k otmuto článku.

1 komentář:

Moc děkuji za komentář.Jakmile.budu moci přečtu si ho.🐱