neděle 14. června 2020

10 způsobů jak poznat kočkomila

Milí čtenáři, čtenářky a nebo spíše převážně milé děti noci,
lidé se dělí na vícero skupin, ale hlavní skupina jsou milovníci psů a milovníci koček. To, že někdo dává přednost kočkám před psy ještě neznamená, že nemá rád psy. Takže jsme se rozhodla sepsat 10 způsobu jak poznat pravého kočkomila. Užijte si čtení.
1. Kočkomil se zastává své kočky pokaždé, kdy vyvede nějakou neplechu.
2. Každý kočkomil je podnájemník u své kočky a její oddaný poddaný, jestli to někdo nechápe, tak ať nechodí na návštěvy.
3. Tento typ člověka má u sebe stále úplatky pro kočičí či kocouří doprovod.
4. Nesmíte před tímto člověkem říct, že nenávidíte kočky, nebo vás stihne kočičí trest, například hlídání jeho kočky.
5. Nikdy, ale doopravdy nikdy, si neštěžujte na návštěvě u člověka co má kočku, že máte na sobě její chlupy a že ta mrcha po vás věčně leze. Za prvé, nebyla by to mrcha, ale roztomilá potvůrka. Za druhé, vy jste na návštěvě, ona zde bydlí. Za třetí, měl či měla jste si vzít tmavé oblečení a úplatek. Hlavně ten úplatek. Za čtvrté, kdybste se vůči kočce i nadále choval či chovala bez kapky úcty, mohli byste letět z okna a nebo být vyhnáni z domu koštětem. Situace by se odvíjela podle toho, jestli byste byli v přízemí a nebo někde v patře. Neboť jste v tomto případě narazili na normálního a velmi citlivého kočkomila a neno kočkomilku
6. Pokud znáte někoho, kdo vás zásobuje fotkami koček je to rozhodně kočkomil.
7. Nikdy neomlouvejte člověka, co má hned několik věcí doma s kočičím motivem. Je hned jasné co je zač a hlavně kočkomilové mají ohledně své kočky vždy pravdu, i když se pletou.
8. Pozor, člověk, co nosí oblečení s kočkami, ponožky ve tvaru kočičích paciček a má ve skříni více věcí s motivem kočky je teprve začínající kočkomil a hlavě je to jeho znamení.
9. Kočkomila poznáte i tak, že své kočce koupí i 97% šunku.
10. Kočkomilové pomáhají v kočičích útulcích, i když mohou pomáhat i ve smíšeých útulcích. Ale jsou schopni vám vymluvit díru do hlavy, když mluví kočkách.
 
Tak a kdo se v tom poznal ???
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za komentář.Jakmile.budu moci přečtu si ho.🐱