sobota 12. září 2020

10 bláznivých věcí co se stanou, staly a nebo vás napadnou

 Milé čtenářky, milí čtenáři, a nebo spíše převážně milé děti noci,

roušky jsou zpátky. No ještě, že je fousková teta šije. Má je různobarevné, ale ted k tomuto článku, i když roušky znova straší díky covíku. Asi si nechám ušít nějakou co bude děsit zákazníky, možná zombie a nebo no ted mě nic děsivějšího nenapadá.

Ok a ted se mohu vrhnout na článek deset poněkud bláznivých věcí co se občas stanou a nebo je rovnou vyvedete, ale rozhodně by vás neměli napadnout, tak si ten seznam užijte.

1.       Vyděsit zákazníka at  je jakýkoliv tak by nikdo neměl děsit zákazníka, ale zas na druhou stranu kdo by   například odolal.

2.       Zcela a naprosto ovšem se shodou okolností napsat na někoho recept s tím , že z dané osoby udělat aspoň na papíře palačinky a chodit se pak té osoby ptát zdali to chce přečíst, když vám zrovna leze na nervi.

3.       Jít v noci hledat ven kocourka, protože se kapánek zvedá vítr, v noční košily a nebo v pyžamu.

4.       Psát v KFC na psacím stroji , no jo holt jsem byla s kamarádkou v Ustí pro psací stroj, který byl po opravě. Zašli jsme do KFC mě nenapadlo nic lepšího než jít psát na psací stroj. Raději nechci vědět co si o mě pak mysleli zaměstnanci

5.       Bohnický hřbitov je doopravdy dokonalý na návštěvu, eh, ale vzít to zkratkou, kterou neznáte je doopravdy poněkud sebevražedné.

6.        Líbat ropuchy, jestli se nepromění v prince. Toto se týká především malých dětí.

7.       Jít na den otevřených dveří na místo kde nejste očividně vítáni.

8.       Číst si knihu, když jdete po ulici, bud skoro málem dopadnete v díře, pod autem a nebo narazíte do lampy či značky.

9.       Nikdy, ale doopravdy nikdy si nedávejte pití do kabelky s knihou. Když se rozlije láhev či kelímek, pak musíte koupit do knihovny novou knihu.

10.   Navrhnout třídní učitelce knihu hříchu na hříšné spolužáky, poté k tomu ještě kotel s vodou, plný zeleniny pod kterým bude oheň, ovšem že vše umělé. I když vám to dotyčná třídní učitelka nemusí pak věřit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za komentář.Jakmile.budu moci přečtu si ho.🐱