pondělí 15. srpna 2022

Příběh Sakury prolog

Upozornění

    Následující povídka je psaná na přání pro Lan Wangji Hanguang Jun, který zadal vražedný zadání. Pominu fakt, že jsem nikdy v životě o lesbičkách a gayích nepsala. Ale zase na druhou stranu vše se má zkusit. Tak snad bude spokojený. Také nevlastním autorská práva na film Nezkrocený či anime Velmistr demonicke kultivace. Povídka není psaná pro vlastní obohacení.


Prolog

    Každá země má své legendy a příběhy. Některé již zavál písek zapomnění a jiné přežívají ve starých legendách, neb mají své strážce, kteří jim přes prostor a čas stále propůjčují svůj hlas. Dovolte mi vám říci příběh z feudální doby Asie, kdy lidé věřili v démony a další nadpřirozené bytosti. Z minulosti v níž si nikdo nebyl ničím jist. Obdobím kdy se lidé a nadpřirozeno střetávali zas a znova.

    Příběh, jenž květy sakury vypraví dál, když k zemi v mírném vánku padají, neb ona jest strážcem zapomenutého příběhu, jenž po staletí v jejích květech spal.

    Byla to doba jiná a přesto, i když se zdálo, že je krutá, mohla být i dějištěm naděje lásky a porozumění. Občas ale trvalo, než se dvě spřízněné duše setkají, neb v minulosti mohly být násilím rozděleny a jedna z těch duší nemusela své vzpomínky mít. Přesto v ní však dlely dál a čekaly na čas, kdy na povrch vyplavou. V podobě střípku zapomenutých snů.

    Byl pozdní večer a po tváři mladého muže slzy kanuly, v náručí svíral tělo své lásky, avšak pomoci jí již nemohl. Přísahal, že najde jeho vrahy ať to stojí, co to stojí. Jen přece lidský život je tak pomíjivý a křehký. Dovolil mu zůstat člověkem a teď toho hořce litoval. Jeho srdce se rozpadlo na milion kousků a mysl zatemnila touha po pomstě. Ani jeho sestra mu nedokázala zabránit tomu co šel udělat. Nemilosrdný, plný bolesti a vzteku nechal lehnout celou vesnici Xu An popelem i s nic netušícími obyvateli. Jeho sestra mohla všemu jen nečině přihlížet. I ona měla ve svém srdci bolest. Dnešní noc byla koncem jejich dynastie, ale to nevadí jednoho dne se vrátí zpět. Teď ale tiše v náruči noci do ústraní se stáhnou a ona počká až čas zahojí bratrovo zlomené srdce…

1. Kapitola >>

3 komentáře:

Moc děkuji za komentář.Jakmile.budu moci přečtu si ho.🐱