sobota 3. února 2024

Exorcistův dům recenze na knihu

Milí čtenáři, milé čtenářky a nebo spíše převážně, milé děti noci,
dovoluji si vám představit knihu Exorcistův dům.

Jejíž příběh budiž varováním všem lidem, jenž neznají historii svého domu. Neboť toto dílo ukazuje co se může stát když otevřete dveře, které měly zůstat zavřené navěky věků.

Takže jestli jste připraveni pojdte se ponořit společně se mnou do této recenze.

Exorcistův dům

Autor: Nick Roberts
Žánr: Horor

Příběh nás seznamuje s rodinou psychologa Daniela Hilla, který dostane užasný nápad přestěhovat se z města Ohia na jih Apalačských hor.  Společně se svojí rodinou, jenž se má rozšířit za pár měsíců o dalšího člena.

V Apalačských horách koupí statek, jenž byl na prodej po té co v něm uhořel jeho původní majitel. Z počátku klidné bydlení začíná být čím dál zlověstnější a obyvatelé domu trpí výpadky paměti.

Po té co otevřou dveře do sklepa, jenž byli zatlučeny hřebíky do tvaru kříže. Při zkoumání odhalí i tajnou místnost kde se nachází zatlučena studna nad kterou visí kříž. Další je položen na prknech s nimiž je studna zadělaná.

Avšak hlava rodiny místo toho, aby nechala vše v okolí studny tak jak má být, dostane dokonalý nápad sejmout kříž ze studny a vypáčit prkna. Jenže se svým rozhodnutím pustí do svého domu i zlověstnou sílu, jenž spočívala na dně studny neboť nic není takové jak se na první pohled zdá.

Dokonce se seznámí i s Luke, jenž udajně pomáhal Merlovi, původnímu majteli domu, o kterém se povídá, že byl exorcistou.

Pomůže rodině tajemný Luk přežít a nebo všichni zemřou v nepředstavitelných mukách, jenž si pro ně přichystalo to co bylo uzavřeno ve studni?

Jestli se to chcete dozvědět klidě si knihu přečtete.

 A můj názor na knihu? No upřímně řečeno četla jsem už i děsivější příběhy, ale námět byl zajímavý. I když místama kniha připomínala rodinné drama a chvilkama byli její pasáže nudné. Konec ale překvapí, jen přece je nečekaný.

Rozhodně bych si zrovna tuto knihu nečetla po druhé. Takže jsem ráda, že jsem si jí vypůjčila z knihovny, protože toto dílo je místama nudné a pak zase zajímavé. Takže mezi mými top 10 knihami nikdy nebude.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za komentář.Jakmile.budu moci přečtu si ho.🐱