neděle 21. ledna 2024

Zvrácená - recenze na mangu

Milí čtenáři, milé čtenářky a nebo spíše převážně, milé děti noci,
moc ráda bych vás seznámila s knihou, kterou jsme dostala k vánocům. Její název zní Zvrácená. Nejedná se přímo o knihu, ale o mangu, jenž se čte zprava do leva neboť krom textu zde nalezneme kresby, jenž jsou doplněny textem.

Jestli máte tedy odvahu můžete se pustit se mnou do následující nečekané recenze.

Zvracená

Autor: Haruto Rjo

Žánr: Hororová manga

Pokud žijete v Japonsku a jste muž, který jde v noci vynést odpad, dejte si pozor na dívku v kostýmu lolity, jenž se vás zeptá Zdali máte mladší sestru. To zdali odpovíte pak předurčí, jestli zemřete nebo budete žít.

Student jménem Kazuki se jednoho večera setká s mladou dívkou, jenž je oblečená jako lolita a položí mu tuto otázku. Zpočátku nevinná otázka, ale uvrhne Kazuka a i jeho mladší sestru do víru nebezpečí, neboť on odpověděl neznámé dívce, která seděla v odpacích a zeptala se ho zdali má mladší sestru. A on odpověděl že má. Jenže to neměl dělat. Přežije on i jeho sestra řádění tajemné dívky, jenž jí chce nahradit a nebo oba zemřou?

Jestli vás to zajímá rozhodně si přečtete mangu Zvrácená kde se dozvíte i konec.

Jediný mínus, který mě napadá je cena za knihu a také, že je to moc krátké.

Jedno velké plus je, že kniha je doopravdy strašidelná a konec je nečekaný. Plus je tam i menší bonus v podobě dvou vedlejších příběhu, což je podle mě i fajn.

Za mě patří kniha mezi ty zajímavější a strašidelnější. Takže tuhle knihu můžu vřele doporučit všem, co se rádi bojí.



 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za komentář.Jakmile.budu moci přečtu si ho.🐱