pátek 6. ledna 2017

Život a smrt Romea a Julie -2.kap.závěr

Vyčkala momentu, kdy k ní Romeo přišel s tím, že si něco zapomněl v práci a vrací se proto do práce, avšak sama Julie se tedy dala do realizace svého plánu. Když Romeo šel za svou milenkou.

Opatrně a nenápadně se sekerou poškodila nohu u židle, kterou dala na balkon a vrátila sekeru na své místo. Šla připravit Romerovo oblíbené jídlo a víno k večeři. Poté co se Romeo vrátil od své milenky, tvářila se Julie na něj přímo andělsky a po celý čas večeře se o něj starala a dokonce i víno mu dolévala. Romeo nic zlého netušící po dobré večeři usnul, avšak ne na dlouho, neboť Julie celá nešťastná Romea po hodině probudila s tím, že má šílenou chuť na hrozno, a protože byl Romeo opilý a rozespalý, sám od sebe se jí nabídnul, že jí hrozno utrhne. Rozespalý po židli lezl, když tu náhle noha od židle jeho váhu neudržela a noha se pod ním odlomila a Romeo náhle rovnováhu svou ztratil. A dolů se řídil až k zemi, kde při pádu vaz si zlomil. Julii nejdřív vše uklidila, a pak dolů seběhla a srderyvě naříkat začala, že o svou lásku a otce svého dítěte přišla. Lidé se k ní seběhli a utěšovat jí začali. Neboť těhotná a bez manžela byla ta ubohá neštastnice a vdovou se tak stala zámožnou.
Vyšetřování, jenž proběhlo, vše označilo za nešťastnou náhodu a Julie se vrátila zpět do Verony, avšak za muže svého zde pojala Parise, jenž po narození Hermiony bez vysvětlení zmizel. Mnozí si mysleli, že nesnesl pomyšlení, že prvorozené dítě není jeho, a tak odešel. Avšak Julie se potutelně usmívala po jeho zmizení a sklep svá tajemství nechal si. Dva roky po Parisovi si Julie vzala Harryho Potra, pravého otce své dcery Hermiony, a spolu žili šťastně až do smrti a ještě chlapec se jménem Sirius se jim narodil.

O 50 let později, v době kdy děti byly dospělé a Julie nežila, probíhala ve sklepě přestvaba a k překvapení všech zde byly nalezeny ostatky Parise. Pitva prokázala, že byl otráven a že Julie ve skutečnosti byla hodnou černou vdovou a to je konec našeho příběhu.
 

1 komentář:

Moc děkuji za komentář.Jakmile.budu moci přečtu si ho.🐱